A koszorúslányok

koszorúsok
Angeli Timi & Molnár Niki

Ismételten őszinteségre törekszem, szóval kevés barátnővel rendelkezem, biztosan kiállhatatlan vagyok :) vagy nagy elvárásaim vannak vagy ki tudja, de a „legjobb barátnők” valahogy kimaradtak az életemből, persze a Húgom az. :)

Ettől függetlenül roppant szerencsésnek is tartom magamat, mert nagyon sok kedves és okos lány vesz körül akiket nagyon kedvelek, ilyen Angeli Timi és Molnár Nikolett.

Niki nagyon kedves, önzetlen, őszinte, sportos egy igazi „belevaló” csajszi. Rendkívül boldog vagyok, hogy Zolika őt választotta, hiszen nagyon összeillenek!  Nagyon várom az ő esküvőjüket is. Számtalan teendője mellett elvállalta, hogy a koszorúslányom, így a segítőm lesz a nagy napon és az előkészületekben is. De ő bírja a kihívásokat, rendkívül aktív, nagyon sok dolgot csinál egyszerre. Például gyűjtöttünk már adományt beteg és árva gyerekeknek közösen, aerobic órát tart, maratont fut, pici gyerekeket mozgat meg “Pöttöm torna” keretén belül, közben egy cukrászdában dolgozik, mindemellett szervezi az esküvőjét, és roppant jól helytáll :).

Timi a Húgom legkedvesebb barátnője, természetesen én is nagyon kedvelem őt. Ha pár szóban jellemezni kellene, csak a legfontosabbakat emelném ki, mint például, hogy Timi nagyon pozitív és nyílt személyiség. Valamint rendkívül önálló, okos, aktív, sportos, melegszívű, szorgalmas, hatalmasat lehet vele bulizni és “revütáncolni” :) valamint egy nagyon kedves, olyan „igazi lány”. Nem mellesleg ő volt a legszebb lány Húgom elmondása szerint a beiratkozásnál, ezért is barátkozott vele először, azután ez a barátság egyre szorosabb lett és immáron több mint 5 éve tart.  Kalandvágya számomra elképesztő, ezt bizonyítja, hogy fél évet kint tanult Spanyolországban. Mindenkinek nagyon hiányzott. Boldog vagyok, hogy ő is ott tud lenni és púderrózsaszínben részt vesz ezen a számomra jeles napon.

“A nagy napon pedig ne félj támaszkodni a segítőidre, a koszorúslány szerepe elengedhetetlen az esküvőn… ráadásul a babona szerint ők védik meg a menyasszonyt a gonosz szellemektől.”