Csányi Bettina

4eadb6adb81115b4fa2f9dc7e7eaf2e23e8865d5bd0f2a4df494e3acf8f79f55
Húgom és legjobb barátnőm

Nagyon szerencsésnek tartom magam, mert a Húgom a legjobb barátnőm, az az ember, akihez mindig minden percben fordulhatok, aki tudom, hogy mindig mellettem lesz bármi is történjen. Születése pillanatától szeretem őt, tiszta szívből. Rengeteg közös élményt és kalandot éltünk meg együtt, sőt évekig közös szobán osztozkodtunk.

Már felnőttünk és bár már nem egy a szobánk, de a játék és a szórakozás még mindig – és remélem örökre – az életünk része lesz.

Bettina az egyik legjobb dolog az életemben, ő is nagyon őszinte, életteli és okos lány. Szinte mondhatom, hogy neki köszönhető, hogy megismertem Csabit, mert vele játszottunk „Tartod vagy passzolod?” –ot – Gillmor Girls után szabadon – egy internetes társkereső app-ban.

Sokan azt mondogatják, hogy mennyire hasonlítunk és ezt én is így gondolom, legalábbis az alapokban, de minden hasonlóságunk ellenére rendkívül különbözőek is vagyunk. Bettina szinte már bántóan nyílt, nem kertel, azonnal megmondja, amit gondol. Szorgalmas, kitartó, nagyon szép, kedves, vidám, aktív lány, aki mindig keresi a kihívásokat és szárnyal miközben két lábbal áll a földön, dolgozik, tanul, háztartást vezet. Barátságokat ápol, mindemellett sokat vásárol, mert azt imád. Kiskorától állandóan öltözködik, de erről Anyukánk tudna mesélni igazán.

Születésétől fogva nagyon jó a viszonyunk, nagyon vártam rá, és elmesélésből tudom, jó testvérek voltunk, talán csak egy pár év volt, amikor nem volt olyan szoros a kapcsolatunk, amikor mindketten tinédzserkorba értünk. Bár ezt gyorsan kinőttük és közös bulizással kárpótoltuk magunkat. Rengeteget szórakoztunk, táncoltunk, görkoriztunk, strandoltunk, nyaraltunk, fotózkodtunk, dolgoztunk, motoroztunk, nevettünk, karácsonyfát díszítettünk, centiméterekben mértük a szülinapokat, nassoltunk, lányoztunk, kutyát sétáltattunk, a kocsi hátsó ülésén rappeltünk – „mert hazafelé az út veszélyes” – másnaposan szunyáltunk együtt. Ezek felejthetetlen pillanatok számomra, sokkal erősebbnek érzem magamat, mert van egy csodálatos Hugim, aki nagyszerű ember, akire gondolkodás nélkül rá merném bízni az életem, akiben megbízom, aki szavak nélkül is ért, tudja a gondolataimat. Akit nagyon szeretek!

„Egész életünkben sok mindenen osztozkodtunk, jón és rosszon egyaránt és remélem ez mindig így lesz. Nagyon nagy boldogsággal tölt el a tudat, hogy akkor is fordulhatok hozzád, amikor máshoz nem. Bármi is álljon közöttünk, mi akkor is egy család maradunk. Szükségünk van egymásra. Ha testvért választani lehetne akkor is téged választanálak. (…) Köszönöm, hogy olyan testvérem vagy amilyet mindenki álmodik magának.”