Esküvői ceremónia

Mindenben egy húron pendülünk, ezért abban is egyetértettünk, hogy nem szeretnénk túl formális és kötött esküvőt, illetve a falusi elemeket is mellőzni szeretnénk. Egy laza, de modern ceremóniában és buliban gondolkodunk, reméljük, segítünk majd egymásnak ilyenné is varázsolni ezt a napot! A továbbiakban ha pontos forgatókönyvet nem is, de egy elképzelt eseménysort azért felvázolunk nektek.

vendégvárás

Vendégvárás

Délután 5 órától a helyszínen Csabi fogja fogadni az érkező vendégeinket, egy kis harapnivaló és frissítők segítenek majd a várakozással teli feszültséget oldani. :) A távolról érkezőket már 14 órától tárt kapukkal várja a megjelölt szálláshely!

esküvő hajón

Ceremónia

18 órakor kezdődik a polgári ceremónia a Tisza River Cafe hátsó terasz részén. Alig várjuk, hogy a köreitekben kimondhassuk egymásnak az igent! Biztosak vagyunk benne, hogy Plesiék és a Confetti esküvőszervezői gyönyörűen meghitt környezetet alakítanak majd ki!

koccintás

Koccintás

A ceremóniát követően – mivel nem kell rohannunk sehova – szeretnénk minden jelen levő családtagunkkal és barátunkkal koccintani egyet és váltani néhány szót!

tisza_river_04

Közös fotózkodás

Mivel a Tisza kellően pazar környezetet biztosít nekünk, lehetőségünk lesz mindenkivel bolondabbnál bolondabb fényképeket készíteni ott a helyszínen! Mindenki hagyja otthon a faarcát, itt aztán végképp nevetni akarunk! :)