A mi történetünk …

Néhány szóban mindkét oldalról bemutatnánk, milyen állomásokon keresztül jutottunk el odáig, hogy ez a bizonyos 2015. június 27-i esemény létrejöhessen. Visszahúzódóak vagyunk, nem szoktuk ezeket csak úgy elmesélni a barátainknak sem, ezért inkább megmutatjuk itt – nektek és az egész világnak! :)

Így ismerkedtünk meg – by Csilla

2014.01.23. „Játszunk egy játékot?  Édes vagy sós?”

Azt hiszem már itt megdobbantotta a szívemet, pedig még személyesen nem találkoztunk. És igen, interneten ismerkedtünk meg, sokan megdöbbenéssel reagálnak erre, engem is meglepett, bár talán nem is ez a leginkább…

A kapcsolatunk első pillanattól gyorsan és hevesen mégis tökéletes harmóniában zajlott, mintha tényleg egymásnak lettünk volna teremteve.

0a8be6c2d2854a9faf1e725c828a2caf775854598a97abf055347dcf9d13ff02

Így ismerkedtünk meg – by Csabi

“Szia! Nem ismerjük egymást, ezért csak óvatosan megkérdezem: zavarok, ha rád írok? Nagyon csinos vagy, szeretném hinni, hogy mással is le tudsz nyűgözni … Már ha szimpatikus, amit a túloldalon látsz! “

Valahogy így indult ez a napjainkban is tartó románc – az interneten. A sok tragikomédiába hajló netes ismerkedés ellenére mint látjátok alakulhat ilyen gyönyörűen is egy ott induló kapcsolat. Szó szót követett, megvolt a kölcsönös szimpátia, így nem is húztuk sokáig a dolgot és hamar randi lett a vége. No de az már egy másik történet … :)

Az első randi – by Csilla

Egy nyakkendős, rendkívül megnyerő srác fogadott, teljesen a hatása alá kerített, ráadásul okos, kedves és udvarias is.

Nem vagyok izgulós, sőt… én ragaszkodtam a mihamarabbi találkozáshoz.  Ráadásul nagyon lazán gondoltam erre – legalábbis eleinte – egy srác a netről. Ez az állapot rohanó léptekkel változott egy pillanat alatt át hihetetlen izgulássá. Rádöbbentem, hogy rossz helyszínre gondoltam először, át kellett vágnom a Széchényi téren, nem akartam késni, de sikerült egy picit. Viszont én attól fogva annyira izgultam, nem tudtam visszahozni az eredeti nyugodt énemet. Bár állítólag Csabi nem sokat fedezett fel ebből.

Sőt szép befejezése az esténknek az éjszakai Tisza part látványa a hóesésben a csókjával párosult.

30.1.2014 0:23 Csabi: …ez az este így volt tökéletes .. nagyon könnyű és könnyed veled, úgy érzem rád hangolódtam!

30.1.2014 0:24 Csilla: Igen tökéletes volt! Hangolódom én is, percről percre egyre jobban és jobban!

DSC_0434

Az első randi – by Csabi

Rendhagyó módon egy szerdai napon találkoztunk először, az OTP előtt vártam rá, mert – természetesen – késett :P .. no nem sokat, csak épp annyit, amennyi még megengedett. Lányos zavarában rossz helyre ment és rohannia kellett .. Viszont az a pár perc hidegben való fagyoskodás kárpótolt mindenért: fülig ért a szám a pozitív meglepetéstől, mikor megláttam! Beültünk a kávézóba, beszélgettünk, időtlenül telt el az este. Nem voltak kínos csendek, nem volt feszélyezettség, már akkor imádtam Csillában a nyitottságát és a kedvességét. Azt hiszem kellően elégedett lehetett ő is velem, ha utána a hideg hóesésben nem húzódott el a csókom elől és még haza is vihettem :)

Az első bortúra közösen – by Csilla

Őszinte leszek, a mai napig nem tudom, hogy hogyan egyeztem bele ebbe a kirándulásba. Alig 2 napja találkoztunk először, amikor megkérdezte, hogy csatlakozom-e hozzá és a  barátaihoz egy bortúrával összekötött hosszú hétvégére Egerben.

Természetesen nemet mondtam, hiszen korai ez még. De addig-addig mondogatta, én pedig nem szeretek megbánni semmit, nem szeretem kihagyni a jó lehetőségeket, szóval beleegyeztem, vágjunk bele. :)

Egy pillanatig sem bántam meg, sőt azt mondják hogy „ (…) embert barátjáról.”  :) Csabinak csodálatos barátai vannak, egy nagyon jó illetve több nagyon jó csapat. Nem is faggattak nagyon, talán egyszer kétszer megpróbáltak, de miután kifejtettem, hogy múlt héten találkoztunk először, a megdöbbenés beléjük fojtotta a szót vagy talán megértésből, a helyzetem kényességéből fakadóan nem vallattak :).  Amit utólag is köszönök, no meg azt a nyitottságot is, ami érkezett felőlük irányomban.

DSC_0627

Az első bortúra közösen – by Csabi

Másfél hét telt el az első randi óta és máris ott ült mögöttem és Huba mögött az Auris hátsó ülésén! Azt hiszem, már akkor tudtam, hogy ő lesz a feleségem! :) Egerben gyűlt össze a barátaim mobilabb része, hogy az első közös bortúránkat megejtsük. Mivel már néhány randin túl voltunk és örültem volna, ha Csilla is velem tart, ezért természetesen gátlástalanul elhívtam, ő pedig némi gondolkodás után eljött velem. Oké, a szülői ház ablakából aggódó szemek figyelték, hogy ki rabolja el és értékesíti a lányukat egy csorda marháért, de ez ma már nem számít … Hogy Csillát miként érintette a barátaim faggatózása és érték-e egyéb sokkhatások ezen a hétvégén, azt majd ő elmeséli.

Mindenesetre mintha már évek óta együtt lettünk volna, úgy telt el ez a néhány nap, Csilla pedig napról napra egyre jobban lenyűgözött .. és hát ez nap mint nap azóta is megtörténik!

Balatonfüred .. a mi városunk – by Csilla

Ez volt az első közös kiruccanásunk, Csabi meglepetés kirándulása. Elég kalandosan indulva, szállásfoglalás nélkül (bár mint kiderült, ez csak az én hitegetésem volt, mert Csabi egy csodálatos szálláshelyet foglalt) spontán megsétáltatjuk az új autót. Különleges volt, romantikus a kora tavaszi  Balatonfüred, ami szintén szerelmem lett azóta. Ez a hely lett a közös városunk. Csabi mellett nagyon sok dolgot tanultam és nagyon sok dolgot mutat, amit imádok benne, többek között egy csodás sétányt egy elképesztő kávézóval, és le a kalappal előtte mert tudja, hogy nagyon szeretem a jó kávét, a hangulatos helyeket és meglepett egy ilyen élményével (nagyon fontos, hogy ezen jó szokását őrzi mai napig, még akkor is ha egyáltalán nem kávézik :) )

IMG_4310

Balatonfüred .. a mi városunk – by Csabi

Kora tavasszal – ha már új paci ficánkolt a fenekem alatt – szerettem volna egy kicsit belerohanni a világba és ki lehetett volna erre megfelelőbb partner, mint az azóta már Kicsimmé avanzsált párom. Balatonfüreden kötöttünk ki – no jó, mint utólag Csillának is leesett, előre eltervezett módon. Szállásfoglalás nélkül nem utazunk, ezt majd az első nyaralásunk leírásánál jobban kifejtem :). Imádja a kávékat, ért is hozzá, ezért tudtam, hogy a Karolina kávézón ámulni fog. Bejött a számításom .. Két szép napot töltöttünk itt, sokat sétáltunk .. és egyebek :) Mindenesetre a város és ez a hétvége örökre beivódott mindkettőnk szívébe!

Nyaralás együtt – by Csilla

Az első közös nyaralásunk nagyon kalandosan indult, édes kettesben úszógumival, naptejjel felpakolva kocsival indultunk neki Horvátországnak, szinte nulla előtájékozódás után. Hiszen friss kapcsolatunkból adódóan tavasszal még nem gondolkodtunk utazásfoglaláson, de a tikkasztó augusztus a mi fenekünket is nyaralásra sarkallta. Ha őszinte akarok lenni az indulás napján már este 8 után szállás nélkül több órás autóúttal a hátunk mögött ez eléggé rossz ötletnek bizonyult. Végül is megoldottuk, sőt a szerencse mellénk szegődött, mert egy nagyon romantikus hetet töltöttünk együtt. A képeket nézegetve nagyon visszahúz a szívem, bár ilyen spontán nem hiszem, hogy még egyszer belevágunk :).

IMG_1500

Nyaralás együtt – by Csabi

Az első nyaralás … mindig különleges! Napimádókként Horvátországnál kézenfekvőbb hirtelen ötlet nem is jöhetett volna. Csilla megfűzött, hogy elég lesz ott keresni szállást, majd ha leértünk. Nagy szó, hogy sikerrel járt, én azért nem vagyok ennyire spontán … Nem véletlen! Egy hosszú, viszonylag szótlan út után (hisz nem volt hangom, thx to B. Peti’s bachelor party) még néhány óra kalandos keresgélés után találtunk csak apartmant magunknak .. természetesen a horvátok állami ünnepén utaztunk le, amikor a fél ország ott nyaral. Ezek után nem gondoltam, hogy ilyen jól sikerül majd ez az egy hét, de Csilla bőven kárpótolt mindenért .. :) Gyönyörű és szenvedélyes egy hetet töltöttünk el együtt!

Eljegyzés – by Csilla

A kapcsolatunk az első üzenetváltástól mostanáig folyamatosan észrevétlenül beszőtte szerelemmel a szívemet. Minden reggel, amikor felébredek és álmosan kicsoszogok reggelit készíteni neki, örömmel gondolok arra, hogy mindjárt ébresztgethetem, hogy megtaláltam az igazi szerelmet. Annyira természetes módon alakult ki minden közöttünk, nem kellett szervezni, görcsölni valahogy minden darabka rendben volt. Az eljegyzést megelőzőleg talán már hónapok óta tudtam, hogy ő lesz aki mellett le akarom élni az életem, akihez minden éjjel tudnék bújni, akivel még 20 év múlva is biztosan randizunk majd, akinek gyereket szülnék, akivel megöregednék, ezért gondolkodás nélkül mondtam neki igent!

4.2.2014 10:38 Csilla: (…)  amit most érezek az egészen új nekem, engem is meglep és nem alkalmaznék rá általános szabályszerűségeket, még soha nem éltem át ilyesmit…

4.2.2014 10:43 Csabi:   Hízelgő ez nekem és nagyon jól esik .. én is mindent olyan tisztának és egyértelműnek látok, egész komoly tervek és álmok vannak a fejemben veled kapcsolatban, azért ez számomra egy hét után tényleg ijesztő .. de lubickolok az érzésben és köszönöm a lehetőséget az életnek, hogy adott esélyt téged boldoggá tenni..

DSC_0486

Eljegyzés – by Csabi

Kézenfekvő volt, hogy egy újabb bortúrán és a mi városunkban, Balatonfüreden fogom megkérni a kezét. A döntés maga már rég megszületett (igazából egyértelmű volt már hónapok óta), gyűrűvel kellően felvérteződve és a legnagyobb nyugalommal vártam a közelgő hétvégét. Ismét my old friend Huba volt az útitársunk, ezúttal az ő Red Candy-je vitt minket Badacsonyba. El is kértem tőle másnapra, hogy Csillával átmehessünk Füredre, utólag is köszi Hubus! Természetesen csak hogy véletlenül se legyek olyan nyugodt, a nagy nap előtti este a barátokkal közös vacsora alkalmával egy borgőzös elszólásom majdnem keresztülhúzta a számításaimat. Mélyről kellett visszajönni az éjszaka, de mint Csilla csillogó “drágaszága” mutatja, sikerrel jártam! Balatonfüred ősfás ligetében kértem meg a kezét, térdre nem ereszkedtem, de kellően romantikus és fátyolos tekintetű pillanat volt ez mindkettőnk részére :). Elhúztuk ezt a pillanatot egy gyors tihanyi látogatással, majd kitörő üdvrivalgás és taps között értünk vissza a társainkhoz. Köszönöm a “borbarátoknak” az asszisztenciát!