Krémer Csaba

IMG_1514
A vőlegény – ahogy a menyasszony látja

Csabit tavaly januárban ismertem meg és egyből belopta magát a szívembe, hiszen rendkívül őszinte, nyílt, kedves, nagyvonalú, udvarias és nyitott ember. Egy havas téli este volt az első randink, és ő már az első pillanattól elvarázsolt. Sportosan elegáns srác, pont a zsánerem. Ha őszinte akarok lenni, nem gondoltam volna, hogy az igazi szerelmet az interneten ismerem meg, sőt… Igazából egy játéknak indult a Húgommal egy társkereső app letöltésével, de hihetetlenül boldog vagyok, hogy hagytam magamat „sodródni az eseményekkel”, mert így ismerhettem meg Ő-t. :)

Nagyon gyorsan és intenzíven zajlik a kapcsolatunk, minden érzékünket beleadjuk, csodálatos dolog, hogy ez kölcsönös. Érezhető, hogy mindent szeretnénk megadni a másiknak, ami csak erőnkből és lehetőségeinkből fakadhat. A biztonságot, a kalandot, a vágyat, a szeretetet, a szerelmet, a melegséget, a szenvedélyt és néha csak a megnyugvást, a stabilitást.

Hirtelen lépett be az életembe és fenekestül felforgatta, de milyen jól tette… Szinte azonnal összeköltöztünk, bár ez nem lett így kimondva, csak azt vettem észre, hogy kaptam egy kulcsot, hogy mindig együtt alszunk, és egyszerűen nem jó, ha nincs velem. Hétről hétre egyre több holmim lepte el a lakását, egyre több szekrényt kaptam.

Csabi csodálatos ember, hihetetlenül őszinte és nyitott, nem fél megmondani a véleményét, bármi is legyen az. Ezt nagyon becsülöm benne, rendkívül ritka tulajdonság. Két lábbal áll a földön, nem álmodozik feleslegesen, nem kerget hiú ábrándokat. Realista, de nagyon nyitott és képes egy pillanat alatt a felhők fölé emelni és szárnyalni velem, mindemellett stabilitást és biztonságot nyújtani.

Imádom benne, hogy egy igazi „csokiimádó”, hogy mindent, amit főzök megkóstol (pedig nagyon extrém dolgok is terítékre kerülnek néha), nem finnyás és nem előítéletes – kivéve a túrós-joghurtos sütiket – imádom, hogy mindent megszeretne adni nekem, hogy jó háziasszony lehessek, hogy egészségesen főzhessek, imádom, hogy együtt járunk edzeni, imádom, hogy mindig segít mindenben. Legyen az angol nyelvvizsga, munkahelyi feladat vagy akár egy új ing beszerzése. Imádom, hogy nagyon jó ízlése van, imádom, amikor a közös jövőnket tervezgeti.

Imádom, amikor elalvás előtt megpuszil, és mindig megteszi, minden este… Imádom, hogy utálta a kispárnáimat, mára pedig már kisajátította. Imádom az esti együtt töltött időket, imádom, hogy mindenben tud segíteni, hogy bármilyen bugyuta történetemet meghallgatja, imádom, hogy mindenre nyitott velem, imádom, hogy képes bármilyen sportot órákig bámulni a tévében. Imádom, hogy csipkelődik velem, aztán elvárja, hogy megcsókoljam. Imádom, amikor magához húz és átölel forrón szenvedélyesen. Imádom, hogy az életem része, és imádom, hogy együtt élhetjük le!

És nagyon fontos, hogy imádom azt is, hogy már az első pillanattól egy hullámhosszon vagyunk, nem feltétlenül egyformák, bár nagyon hasonlóak, hasonló értékeket képviselünk, és hasonló elképzeléseink vannak a jövőről, ami nagyon fontos. Észrevétlenül lopta be magát a szívembe, észrevétlenül megváltozott minden körülöttem. Valahogy mintha mindig erre vártam volna. Teljes összhang, azonos vágyak, hasonló álmok…