Csányi Csilla

IMG_1536
A menyasszony – ahogy a vőlegény látja

Csilla hirtelen toppant az életembe, de szerencsére nem távozott onnan viharosan. Az internet világa köpte ki magából elém – bár csak a véletlennek köszönhető ez, hisz éppen egy játékot játszottak a húgával. Viszont ha már megjelent nekem, nem engedhettem el. Hogy miért? Ennek számos oka van …

Csilla egy földre szállt angyal, mikor először megláttam, ez jutott eszembe. 30 éves, de alig néz ki 25-nek, először nem is hittem el neki, hogy nem fiatalabb, no de ki öregítené magát? :) Halk szavú, visszahúzódó egyéniség, de kellően lazán és könnyedén fogja fel az életet ahhoz, hogy ez a kontraszt még vonzóbbá tegye a számomra. Ha elengedi magát, kő kövön nem marad :).

Imádja a kávét, ért hozzá, barista múlttal rendelkezik. Tűzforrón szereti és ki tud akadni, ha nem így kapja. A habnak meg kell állnia a kanálon csöpögés nélkül .. punktum!

Bizonyára minden férfi nedvesebb álmaiban szerepelt már egy saját görkoris Cindy :). No én jelentem megnyertem egyet és nem eresztem! Imád tavasztól őszig suhanni a szélben a külső körúton sétáló férfiak legnagyobb örömére :).

Csilla gyönyörű. És gyönyörű reggel, az ágyból csoszogva, gyönyörű este fáradtan és elaléltan. Neki van a legfinomabb forró ölelése és ő tud a legjobban hozzám bújni.

Kellően nyitott rám és a személyiségemre, nyugodtan és félelmek nélkül osztom meg vele legféltettebb titkaimat. Felnéz rám, bízik bennem, ad a véleményemre. Nincsenek teljesíthetetlen elvárásai, minden kis figyelmességnek gyermeki módon tud örülni. Minden este mécseseket gyújt, legyen az akármilyen nehéz hétköznap, megteremti a harmonikus hangulatot minden körülmények között.

Tipikus csaj, hisz minden szerethető lányos tulajdonsággal rendelkezik. Szeret shoppingolni, szeret divatosan öltözködni. A smink, köröm, frizkó mindig tökéletes. Beszédes, szeret mesélni (mert ő mondja :)). Néha bizonytalankodik és szereti, ha vezetik olyankor, szívesen követi a tanácsokat.

Nem tipikus csaj, mert a shoppingolást nem húzza el órákig, a bevásárlás is nagyon gyors és jól megtervezett, még számomra sem megterhelő, ha vele tartok. Nem készülődik naphosszakat, a tükör nem látja többször, mint én, nem a kozmetikus és a fodrász a legjobb barátnői. Tudja mikor kell csendben lenni és tud is csendben maradni, sőt néha neki is jól esik a csend. A bizonytalanságok után elég határozott tud lenni, önálló és talpraesett nő, aki tud két lábbal a földön maradni, noha szeret szárnyalni is.

Egészségmániás, sokszor megmosolyogtatóan, de ezt is könnyen és elfogadhatóan csempészte bele az életünkbe. Otthon Csilla a konyha ura, én is csak engedéllyel léphetek oda be :). Olykor együtt járunk le az edzőterembe, közösen változtattunk életmódot, közösen alakulunk.

Tele van kedvességgel, szeretettel és gondoskodással. A család a mindene, a húga a legjobb barátnője, legféltettebb titkait is vele beszéli meg. Szenvedélyes és szerelmes társ, de nem túl nyálas és negédesen romantikus. A csipkelődéseimet még szoknia kell, de olykor-olykor már jól – túl jól – kontrázik, szóval van benne potenciál :).

Nagyon sokáig keresgéltem, míg megtaláltam személyében a számomra tökéletest. Olyan társat kutattam, aki rendelkezik önálló élettel, azaz nem az enyémet akarja élni, vannak barátai, szociális hálója, ha kell, megáll a saját lábán, nem függ tőlem és senkitől, mégis önként dobja el értem a függetlenségét. Ő megtette … ezért is nagy Ő számomra.