Így kerek a világom

A Vőlegény “Sss – Ő ki ?”

Mára már Legendává nőtte ki magát mind a fenti tömör kérdés, mind annak főszereplője. Csabival – hogyan másképp – egy foci alkalmával találkoztam először, mélyreható emlékeim ekkor tájról azonban nincsenek, ha csak azt nem veszem annak, hogy már akkor is őrült foxiként viselkedett a fekete-fehér bogyó közelében, és eme tulajdonsága – hál’ istennek tegyük hozzá – mind a mai napig töretlenül segíti aktuális csapatát… Aztán az idő áldásos munkájának köszönhetően ez a sportkapcsolat barátságba fordult át, mára pedig nem is tudnám elképzelni, hogy a monitorom felett átnézve más társam legyen egy vödör “bunkóság” sebtiben történő elpusztítására, mint az egyik legjobb barátom, TE! Igazi barát vagy, kiegyensúlyozottságodhoz mérleget lehetne kalibrálni, és végre hosszú-hosszú idő után megtaláltad életed szerelmét. Pontosan tudom milyen rögös úton jutottál el az áhított célig, te vagy az igazi példa arra, hogy a jó emberekkel jó dolgok történnek, még ha ilyen veszett sok hegyet is kell érte megmászni :) Vezessen hát ez a kitartásod benneteket közös életetek során abba az irányba, melyet megálmodtatok – nagyon nem izgulok, jó az iránytűd. És ha már kitartás – meglesz a “chain” is…nyugi…

A Menyasszony

“Két hét ismertség után eljön velünk bortúrára ?” – vagány csaj, az biztos! Pláne Csabival! Már-már vakmerő! :) Ilyesmi gondolataim voltak, amik aztán gyorsan köddé váltak, mikor először találkoztam Csillával. Aztán mivel a beszélőkéje is hibátlanul működött (ez az Egerig tartó út során gyorsan kiderült), már nem volt kérdés, hogy miért nem akar az én barátom egyetlen hétvégét sem külön tölteni ettől a lánytól. Sínen vannak ők ketten – ez volt a péntek esti Auris-os utazás aurája. Bor, kávé, tequila ;) – Csillával ezen folyadékok elfogyasztása igazi élmény, remélem mihamarabb tovább bővítjük a sort, mert nincs megállás kisasszony ! Nagyon bírom benned azt amilyen természetességgel és mosolygással kezeled az életet, és azt ahogyan szereted Csabit – és öröm volt látni, ahogy ez a néha már-már mogorva embör Csilla mágiájának hála kisimult és boldog ember lett. Van az a kémia, ami úgy működik két ember között, hogy miközben az érintetteket egyre szorosabban összefonja, mindeközben természetességet sugároz a kívülállók számára. Talán erre mondják az “Isten is egymásnak teremtette őket” közhelyet, de a ti esetetekben ez maximálisan helytálló. Ösztönösen és természetesen vagytok egymásnak valók.

El kell keserítselek benneteket – sajnos a nászutatokra nem tudunk hármasban menni. ÉN is tudom, hogy mekkora élmény mikor hárman nyakunkba vesszük a kilómétereket, de srácok, ezt most kihagyom ;) Maradjon meg mindig ilyen erős ez a kapocs köztetek – ezt kívánom nektek.

- Hubus -


1 Comment

  • Csabi

    Még mindig jól pödröd a szavakat Hubus ;) köszönjük, lesznek még közös elhajlások, ezt garantáljuk!


Szólj hozzá